More
  HomeUncategorizedÇudira në Big Brother! Nis zyrtarisht prova javore, çiftet do të jetojnë...

  Çudira në Big Brother! Nis zyrtarisht prova javore, çiftet do të jetojnë brenda një…

  Edhe për tre ditët në vijim deri në prezantimin e radhës, banorët e shtëpisë së famshme “Big Brodher Vip”, nisën provën e re. Pas sfidës së vajzave për të pregatitur rakin nga rrushi, banorët tani i pret një sfid shumë më evështirë, shkruan “Kosovarja”.

  Banorët VIP janë ndarë në çifte rastësore dhe do të jenë të dëtyruar të kryejnë pothuajse të gjtha aktivitetet e përditshme brenda të njëjtes bluzë. Qëndrimi i tyre brenda një bluze në çift e siguron buxhetin që ata ta kenë deri të premten e ardhshme.

  Banorët VIP janë ndarë në çifte rastësore dhe do të jenë të dëtyruar të kryejnë pothuajse të gjtha aktivitetet e përditshme brenda të njëjtes bluzë. Qëndrimi i tyre brenda një bluze në çift e siguron buxhetin që ata ta kenë deri të premten e ardhshme.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read

  spot_img