More
  HomeUncategorizedNgacmime dhe shikime prov0kuese edhe në Kuvend! Deputetja shqiptare i rrëfen të...

  Ngacmime dhe shikime prov0kuese edhe në Kuvend! Deputetja shqiptare i rrëfen të gjitha 

  Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, gëzon pëlqmin dhe simpatinë e shumë njerëzve. Ajo, është apsolutisht deputetja më e integruar nga të gjithë deputetët që vijnë nga radhët e pakicave.

  Duda flitet e përflitet për përfshirjen në fushën e politkikës, por edhe përtej kësaj, për jetën e saj private dhe sidomos pamjen e jashtme, shruan “Kosovarja”. Duda, që mban emrin e frutit të njohur, thotë se është e ëmbël, por jo aq sa dudi.

  Ndryshe, deputetja ka treguar disa herë se është ndjerë shpesh e nga cmuar nga shikimet e kolegve deputet në Kuvendin e Kososvës. Ndryshe, deputetja ka treguar disa herë se është ndjerë shpesh e ngac muar nga shikimet e kolegve deputet në Kuvendin e Kososvës.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Must Read

  spot_img